"Get Hooked on Rhode Island"

  
Asus a41-x550a Accu Laptop Details
Name: Asus a41-x550a Accu Laptop
Created By:kopenaccu
Share:
Details:Sommigen wilden een laptop die normale, alledaagse taak doen kunt terwijl het nog steeds het aanbieden van een krachtige gaming waarneming. Maar deze machines zijn vaak ver boven de meeste mensen budget assortiment. De belangrijkste reden, is natuurlijk de onderdelen die worden gebruikt om te bereiken dat superieure prestaties dus verhoging van de prijs. Maar vervolgens dingen een beetje deze dagen die gunsten van consumenten zijn veranderd. Dat is het geval met de Asus a41-x550a Accu http://www.kopenaccu.com/asus-a41-x550a.html . Deze laptop biedt een goede prestaties terwijl nog het hebben van een zeer bereikbare prijs. Laten we eens kijken nu de kleine stukjes die deel van het hele pakket uitmaken.

Bouwkwaliteit is belangrijk wanneer je een duurzame prestaties wilde. Vaak tijden, prestaties machines zijn gedekt door enkele bekende kleur-regeling, zwart-rood combo voor een, die echt, Nou, prestaties schreeuwt. Deze dingen goedmaken die voorkant die de dagelijkse jongens van de gaming-schermen scheidt. Maar dan ASUS ervoor gekozen niet te nemen een beetje van detail waarmee u het idee dat de K501UW-AB78 echte gaming rig is. Het heeft voor een grijs buitenkant die veel mensen niet met serieuze gaming rigs associëren zou. Ja, deze laptop heeft minimalistische benadering in termen van ontwerp.

Een ding dat echt de wolven van de lammeren, in gegevensverwerkingswereld scheidt, is de prestatie. Deze Accu A41-X550E http://www.kopenaccu.com/asus-a41-x550e.html is uitgerust met een zesde generatie Intel Core i7-6500U klokt 2.5 GHz, tot 3,1 GHz door middel van Intel's Turbo technologie staat. En verder de prestaties, een toepassingsgericht grafische kunst is een must. Deze machine kenmerkt NVIDIA GeForce GTX 960M gaming grafische kaart dat is meer geschikt voor het verwerken van uw dagelijkse sleur thats. Het heeft een 8GB van RAM, die zeer veel voor de Windows 10 OS volstaat. Dit systeem heeft ook, 2 GB van grafiekgeheugen. Yup, het is niet de beste die er, maar het kan een heleboel vervelende taken voordat het begint te lopen.

Als dit systeem een dual core-processor sport, kan het vrij veel prestaties op om het even wat het bekogeld. Tests tonen aan dat de CPU/GPU combo aankan beeldfrequenties van 50 frames per seconde op een populaire game GTA-V. Al deze konden met de standaard 1920 × 1080 resolutie. Afspelen van HD video's urenlang perfect ging goed. De levensduur van de batterij van prestaties van machines is bijna synoniem aan ergste. In het geval van Accu Asus k53sv http://www.kopenaccu.com/asus-k53sv.html vertaald het tot 5 uur en 10 minuten. Dat kan aan de lage kant in vergelijking met de moderne normen maar u verwacht het soort van prestatie-gerichte computers. By the way, zijn opslag taken gedaan door de 512GB SSD. Dit vertaalt zich naar sneller lezen en schrijven-cyclus die de perfecte aanvulling op de reeds geschikt systeem van combo.

Deze Accu Asus x93s http://www.kopenaccu.com/asus-x93s.html functies een 15.6-inch scherm met een matte, full HD-scherm. Het is duidelijk niet de beste die er maar het krijgt de baan gedaan rechts. Oke, sommige gamers zou eigenlijk de voorkeur aan betere schermen, dit is vrij eenvoudig. Maar dit scherm hier biedt precies de juiste hoeveelheid van de kleuren en helderheid voor die 90% van de taken op weg gegooid. Het is niet zeer levendig maar met ASUS Splendid technologie, hebben de beelden die verbeterde resultaten met levendige kleuren en dieper contrast nabootsen van IPS-panelen.

Accu Asus ROG G752V http://www.kopenaccu.com/asus-rog-g752v.html

Zoals met alle macht-hongerige apparaten, zal K501UW-AB78 uitstoten een veel warmte. Dit zal het systeem niet helemaal helpen. Warmte zal alleen het systeem trager en laggy maken. En om maximaal omgaan met dit probleem, ASUS voorzien van het systeem twee toegewijde fans. Het is een gangbare praktijk jarenlang hebben een enkele ventilatorkoeling zowel de GPU als de CPU. Terwijl dit werkt, is het niet de meest efficiënte op de lange termijn.

De dual fan setup in deze ASUS heeft aparte ventilatoren, één voor de CPU en een voor de GPU. Hierdoor is het systeem te leveren van efficiënte verwarming dissipatie zelfs na uren van zwaar gebruik. En misschien vanwege deze dual ventilatorsysteem consumeren meer ruimte, deze laptop beschikt niet over een optische drive. Je kunt ook zeggen dat het is gewoon een ding over het snijden sommige kosten aan de kant dus het verlagen van de prijs.

Location:Zoetermeer,ZN
Trip Date:11/4/1987
# of Hotspots:0
# of Photos:0
# of Fish Caught:0
Trip Views:This trip has been viewed 187 times.
User Discussion: There are no comments. Be the first to talk about this trip.
Average User Rating: No reviews yet. Be the first to review this trip.
Ranking Score: [?]0
Photos:

Loading photos. Please be patient this can take several minutes...
Map It: No hotspots or photos plotted on the map for this trip.
Date Updated:06/12/17 04:37 AM
Date Created:06/12/17 04:37 AM

Flag Trip:

 
  
Sponsored Links

 
  


Sources | Privacy Policy | Terms of Service | Help | Questions Comments | Advertise

Developed by USFishFinder.com Copyright ©2007-2017. All Rights Reserved.
Site Optimized for Google Chrome Browser